Милица

011Здравейте,
Казвам се Милица, зодия скорпион съм (одобрявам ги и дветеJ) и не ме бива в това да говоря за себе си. Ето защо ще се опитам накратко да ви запозная с това коя всъщност е Милица.

1. Да готвя ми доставя огромно удоволствие (тук трябва да благодаря на Марина и за нейната покана да бъда част от този блог). А още по-голямо удоволствие изпитвам, когато резултатите бъдат харесани и изядени. Е, голям кеф е, признавам си!
От малка залитам по кулинарството. Бях още в детската градина, когато взех пари „назаем” от баба и напазарувах продукти за супа. Вярно, не беше шоколадова, но все се започва отнякъде. Резултатът беше потресаващ – никой не я яде. : )
2. Имам една по-голяма сестра (Ана) (аз съм голямото средно дете) и двама по-малки братя (Александър и Филип), които обичам страшно много. Наскоро с Алекс и Филип и по-малкият ми братовчед – Евгени (голямо сесмейство сме : )) направихме брауни, което не беше много успешно, но важно е желанието. И все пак се изяде.!
3. Обожавам животните, обичам да ходя на планина. Интересувам се от музика, филми, театър и разни други неща. На преден план са желанието ми да се науча да свиря на китара (вече имам такава) и на някои трикове във фотографията.
4. Запознах се с Марина, когато бях на 23, а тя само на 19. Само това ще споделя за това коя на колко години е. : ))

Благодаря на семейството си, всички приятели, познати и Венци, които се прeстрашават всеки път да дегустират, защото ако в повечето случаи нещата се получават, то понякога…  (=

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s